Carlemill Svensson

 Kinesiolog Carlemill Svensson

Carlemill Svensson

Om Carlemill

Jeg hedder Carlemill, jeg er certificeret ALFAkinesiologi v/Ole Larsen, inden for allergier, stress, smerter, fobier, negative følelser og mentaltræning.
Desuden er jeg efteruddannelse v/Torben Andersen, Allergikompagniet, samt Allergi 2-3, samt Kinesiolog ved Vejle Kinesiologiskole v/Edel Hougaard og Jarle Thamsen.

Jeg har et stort hjerte og et ønske at hjælpe mennesker med udfordringer.

Jeg har selv gået vejen og er blevet behandlet af Ole Larsen, jeg har været inde og arbejde med årsagen og det viste sig at være psykisk relateret og jeg er symptomfri i dag. Dette blev en kæmpe øjenåbner for mig at arbejde med mig selv ud fra det holistisk menneskesyn, hvor selve problemer eller kernen i en sygdom/lidelse skal behandles for at blive helbredt og ikke kun gøre det som symbolbehandling for at problemet skal forsvinde.

Det er utroligt vigtigt, at vi er i balance med vores krop. Desuden er det meget vigtigt, hvad vi spiser, at det er sund og nærende kost og gode byggesten til vores celler og at vores tanker er positive, så vi tænker og taler pænt til os selv og andre, i stedet at dunke os selv i hoved med negative ting.

– Carlemill Svensson