Christina Bjørn Nilsson

Din instruktør, kinesiolog Christina Bjørn Nilsson

Kinesiolog Christina Bjørn Nilsson

Om Christina

Jeg hedder Christina Bjørn Nilsson og er uddannet DK-Kinesiolog® RAB, instruktør, supervisor, foredragsholder, sygeplejerske, underviser og indehaver af Kinesiologiskolen-syd.

Ud over Kinesiologiskolen-syd, driver jeg egne kliniker for alternativ behandling i Kerteminde og Odense.

Jeg er født i 1971. Blev uddannet sygeplejerske i 1996 fra Odense.

Har taget diplomuddannelse til klinisk vejleder og har i mere end 10 år været med til at uddanne sygeplejestuderende.

Jeg har arbejdet 14 år som sygeplejerske ved forskellige afdelinger på OUH.

Jeg har endvidere arbejdet som sygeplejerske ved fertilitetsklinikken OUH og har mere end 6 års erfaring i arbejdet med par med ufrivillig barnløshed.

Desuden har jeg mange års erfaring som hjemmesygeplejerske.

Har taget eksamen til kinesiolog RAB (Registreret alternativ behandler) ved Kinesiologiskolen i Vejle samt eksamen til DK-Kinesiolog®
Skolen har eksisteret siden 1985 og har derfor nogle at de mest erfarne kinesiologi-instruktører i Danmark.

Desuden har jeg taget instruktøruddannelse i kropsafbalancering også ved Kinesiologiskolen i Vejle.
Min instruktøruddannelse er godkendt af Danske Kinesiologer.

Jeg videreuddanner mig løbende, så du som kursist på Kinesiologiskolen-syd, altid modtager opdateret viden og relevant undervisning.

Jeg er medlem af  foreningen af Danske Kinesiologer.

Du finder aktuelle begivenheder i skolens kalender.

Der kan forekomme fremtidige kurser der endnu ikke er programsat i kalenderen, tjek gerne vores kursus-side.

Her kan du læse om kinesiologi uddannelsen.

Kik også forbi Kinesiologiskolens Facebook side, hvis du har lyst.

Mere om mig

Jeg er gift med Bo og har to voksne børn, jeg bor i Kerteminde på Fyn.

Når jeg ikke afholder kurser, øveaftener og foredrag, finder du mig på Kinesiologi Klinikkerne i Kerteminde og Odense.
Her arbejder jeg i det daglige, som kinesiolog og alternativ behandler.

Ydelser på klinikkerne Kerteminde og Odense

Med udgangspunkt i kinesiologi, tilbyder klinikkerne i Kerteminde og Odense også behandling med Bachs blomstermedicin, homøopati og øreakupunktur.

Hvad hjælper jeg mennesker jeg med

Mine klienter på klinikkerne kommer med en bred vifte problematikker, f.eks:

• Indlæringsproblemer, angst, stress, depression, ADHD, sorg og vrede, mv.
  • Allergi, eksem, fordøjelsesproblemer, migræne hovedpine, overgangsalder, rygsmerter, slidgigt, søvnproblemer, tennisalbue, stofskifte problemer, ufrivillig barnløshed og meget andet.
  • Jeg tilbyder også kostrådgivning samt hjælp og vejledning til rygestop og vægtab.

Med baggrund i en omfattende uddannelse og mit arbejde som sygeplejerske, kinesiolog og behandler, har jeg en stor teoretisk viden, såvel praktisk erfaring med effektive metoder og behandlingsformer.

Hvis du døjer med en eller flere af ovenstående problematikker – eller noget helt andet, er du hjertelig velkommen på klinikerne i Odense og Kerteminde.

Ring for en aftale Tlf 25 77 48 47.

Vil du måske selv uddanne dig til kinesiolog?

Hvis du synes at kinesiologi uddannelsen måske kunne være noget for dig, hvad enten du vil lægge ud med med den kæmpe nyttige “værktøjskasse” du bliver udrustet med allerede på basis-uddannelsen, eller tage hele kinesiologi uddannelsen, -men gerne vil opleve kinesiologi behandling i praksis først, så kontakt mig for en aftale på klinikken i Kerteminde eller Odense –  der vil også, i begrænset omfang, blive mulighed for at deltage som tilskuer eller prøveklient på en af skolens øveaftener, på kursus-centeret i Fredericia. Du finder datoer for skolens øveaftener i kalenderen.

Ring til mig, hvis du vil vide mere, eller lave en aftale der kan gøre dig klogere på hvad kinesiologi er, -og hvad du kan bruge kinesiologi til.

tlf. 25 77 48 47

Jeg kan også kontaktes via email: moc.l1582525806iamg@1582525806nelok1582525806sigol1582525806oisen1582525806ik1582525806

Kinesiolog Klinikken i Odense, ligger i centrum, ikke langt fra Odense banegård, se https://kinesiologiodense.dk/kontakt/

Kommer du i bil, kan du vælge at nyde den smukke køretur til Kinesiolog Klinikken Kerteminde, i landsbyen Kertinge, sydvest for Kerteminde, hvor vi byder på landlig ro og fri parkering, se https://kinesiologikerteminde.dk/kontakt/