Kinesiologiskolen Syd

Kinesiologiskolen Syd, hvem er vi

Om Christina

Jeg hedder Christina Bjørn Nilsson og er uddannet kinesiolog RAB, DK og sygeplejerske
Jeg er født i 1971. Blev uddannet sygeplejerske i 1996 fra Odense.

Har taget Diplomuddannelse til klinisk vejleder og har i mere end 10 år været med til at uddanne sygeplejestuderende.

14 år som sygeplejerske ved forskellige afdelinger på OUH. Arbejdet på Fertilitetsklinikken med par med ufrivillig barnløshed i 6 år.
Desuden har jeg mange års erfaring som hjemmesygeplejerske.

Har taget eksamen til kinesiolog RAB (Registreret alternativ behandler) ved Kinesiologiskolen i Vejle samt eksamen til Kinesiolog DK.
Skolen har eksisteret siden 1985, og har derfor nogle at de mest erfarende kinesiologi-instruktører i Danmark.
Desuden har jeg taget Instruktøruddannelse i Kropsafbalancering også ved Kinesiologiskolen i Vejle. Den er godkendt af Danske Kinesiologer.

Jeg har haft min egen klinik siden januar 2018 både i Kerteminde og Odense.
Jeg er medlem af foreningen af Danske Kinesiologer.
Mere info https://danskekinesiologer.dk

.

Om Carlemill

Jeg hedder Carlemill, jeg er certificeret ALFAkinesiologi v/Ole Larsen, inden for allergier, stress, smerter, fobier, negative følelser og mentaltræning.
Desuden er jeg efteruddannelse v/Torben Andersen, Allergikompagniet, samt Allergi 2-3, samt Kinesiolog ved Vejle Kinesiologiskole v/Edel Hougaard og Jarle Thamsen.

Jeg har et stort hjerte og et ønske at hjælpe mennesker med udfordringer.

Jeg har selv gået vejen og er blevet behandlet af Ole Larsen, jeg har været inde og arbejde med årsagen og det viste sig at være psykisk relateret og jeg er symptomfri i dag. Dette blev en kæmpe øjenåbner for mig at arbejde med mig selv ud fra det holistisk menneskesyn, hvor selve problemer eller kernen i en sygdom/lidelse skal behandles for at blive helbredt og ikke kun gøre det som symbolbehandling for at problemet skal forsvinde.

Det er utroligt vigtigt, at vi er i balance med vores krop. Desuden er det meget vigtigt, hvad vi spiser, at det er sund og nærende kost og gode byggesten til vores celler og at vores tanker er positive, så vi tænker og taler pænt til os selv og andre, i stedet at dunke os selv i hoved med negative ting.

– Carlemill Svensson

En uddannelse til kinesiolog kan hjælpe dig til at skabe positive forandringer i dit liv, og give dig evner til at hjælpe dig selv og andre.
For yderlige spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Christina:  tlf. 25 77 48 47
Carl:  tlf. 51 37 16 88

Eller på email:

kinesiologiskolen@gmail.com

Vi ser frem til at høre fra dig.