Kinesiologi kurser

Forår 2020

Basiskurser 1-4 kropsafbalancering

Nye hold til basiskurserne KA 1-4, v/instruktør Kinesiolog-DK og sygeplejerske Christina Bjørn Nilsson og Carlemill Svensson.

Kurserne i  kropsafbalancering forår 2020, afvikles:
25-26. Januar
7-8. Marts
28-29. Marts
25-26. April

Pris kr. 1.500, – pr. weekend + materialer

Kurset er uden forplejning, men der vil blive serveret formiddags kaffe, the, vand og frugt, samt eftermiddags kaffe, the, vand og brød.

Basisuddannelsen i kropsafbalancering afholdes over 4 weekendkurser, du får viden om teorien bag ved kinesiologien, og du får lært hvordan du bruger den i praksis.

Basis kurser i kinesiologi omfatter

KA I / BASISKURSUS I
Du bliver introduceret til kinesiologien. Du lærer at teste og afbalancere de 14
hovedmuskler, der er tilknyttet den klassiske akupunkturs meridianbanesystem.
Der undervises i fødevaretest, om det er godt for dig at spise, samt fødevareintolerance. Du lærer at surrogattest dvs. at teste personer gennem en stedfortræder, dette er godt at anvende ved børn, ældre mennesker eller dyr. Du undervises i at afbalancere ar.
Desuden gennemgås en teknik til at finde den nemmeste afbalanceringsmetode, samt
stressfrigørelse.

KA II / BASISKURSUS 2
Du lærer at teste og afbalancere yderligere 14 undermuskler. Du får viden om og lærer at
anvende den kinesiske 5-elementlov, der forenkler behandlingsproceduren og det giver en dybere forståelse for, hvordan meridianerne samarbejder og deres funktioner.
Desuden lærer du at afbalancerer for stress og korrigerer for indlæringsproblemer ved
hjælp af krydsøvelser, dette ofte anvendt til børn eller voksne med indlæringsproblemer
samt simple test og øvelser for øre- og øjeenergi.

KA III / BASISKURSUS 3
Du lærer at teste og afbalancere de sidste 14 undermuskler. Du lærer forskellige
smerte-afledningsteknikker og at afbalancere for dette.
Du lærer at teste og afbalancere for tymusenergi, målafbalancering, 8-talsenergi, at afbalancere meridianerne med farver, lyd og at arbejde med specifikke massageteknikker, samt teste om der er behov for at tage kosttilskud (vitaminer og mineraler).

KA IV / BASISKURSUS 4
Du lærer at afbalancere ileocecalklap-ubalancer, er der ubalance på ileocecalklappen kan dette give mave- tarmproblemer. Dybere stressfrigørelse i fortid og fremtid.
Du lærer en teknik til at afbalancere for slag/rystelse af centralnervesystemet cerebrospinalvæsken.
Du lærer om holdningsanalyse, centrering, gang-reflekser, taleproblemer.
Du lærer at teste om der er behov for at anvende Bachs blomstermedicin, samt en prioriteringstest, der gør det muligt at korrigere og prioritere de ubalancer, som kroppen har behov for at komme i balance med håndmodellen. Du lærer at teste ubalancer i forhold til blodsukker, parasitter samt test for vitaminer og mineraler.

Kurset afsluttet med diplom, der er godkendt af foreningen af Danske Kinesiologer.

Tilmelding til kinesiologiskolen@gmail.com

Hvad lære du på basiskurserne?

På vores kurser lærer du om kinesiologi, du får en grundig basisuddannelse, der giver dig fundamentet til at bygge videre på i forhold til din kinesiologi uddannelse.
Du kan bruge den som alternativ behandler eller hvis du har et ønske op at behandle familien, venner og bekendte. Eller du kan bruge den som selvudvikling, i forhold til egne fysiske, psykiske og mentale symptomer.
Kinesiologi uddannelsen vil give dig værktøjer til at arbejde med mennesker der har behov for mere energi, brug for at overvinde ensomhed, magtesløshed eller negative tanker mm.

På kinesiologi kurserne lærer du:

• Du lærer at lytte til din krop, og de signaler den giver dig.
  • Arbejde bevidst med et bestemt mål og skabe selvudvikling.
  • Skabe eller bevarer sundhed og god energi.
  • Det vil give dig oplevelsen af fornyet energi, fokus på at arbejde bevidst med den positive tankegang og den energi det skaber.
  • Du får øget indsigt i og bevidsthed om dine egne indre ressourcer, funktioner og reaktioner
  • Det vil sætte din selvhealings proces i gang.
  • Det kan skabe balance i din krop.

Kinesiologi uddannelsen hjælp dig til at skabe en ændring i dit liv, det er hjælp til selvhjælp og healing i forhold til dig selv og andre mennesker.

Et kursus i kinesiologi kan medvirke til at skabe positive forandringer i dit liv og give dig evner til at hjælpe andre.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os

Christina:  tlf. 25 77 48 47
Carlemill  tlf. 51 37 16 88

Eller på email:

kinesiologiskolen@gmail.com

Vi ser frem til at høre fra dig.