Muskeltesten

(Kinesiologi test)

Hvad er en muskeltest (Kinesiologi test)

Muskeltesten er selve fundamentet i kinesiologi behandling.

Muskeltesten er det arbejdsinstrument, der anvendes ved kropsafbalancering, dette foregår i et samarbejde mellem den der tester og den der bliver testet.

Det foregår på den måde, at der lægges et ganske let tryk på klientens arm eller ben,  eller den muskel der skal testes, musklen vil enten “holde” eller “slå fra”.

Da dette er et meget vigtigt arbejdsredskab inden for kinesiologi test, vil der på kurset blive brugt tid på, at du som kursist opnår en tryghed ved at bruge denne test, samt at der arbejdes med forfining at testen, således at det bliver til en gradvis muskeltest, der udføres med lethed, til gavn for klienten -og dig som behandler.

Det er vigtigt at testen aldrig udvikler sig til en styrkeprøve, men forbliver et samarbejde mellem klient og behandler, det er ligeledes vigtigt, at den der bliver testet, tydelig kan mærke hvad svaret er, så der afgives sikre informationer, hvad enten musklen” slår fra” eller “holder”.

Udover at muskeltesten er et vigtigt arbejdsredskab, lære du også, at dine hænder, din krop, og dine følelser er vigtige og at du som behandler skal være neutral, når du tester, og at du dermed kan gøre det til en leg at få de nødvendige informationer fra kroppen.

Kroppen husker alt hvad du oplever, dine oplevelser lagre sig i din krop og i dine celler, det er derfor kroppens celler kaldes for de intelligente celler.

På den måde kan du komme ind og lokalisere og arbejde med tidligere chok eller traumer, og klienten vil tydeligt mærke en forandring i sin krop.

Muskeltesten, er den test der kan være med til at afsløre forskellen mellem blokeret og flydende energi, på den måde finde du frem, til det der er næste skridt i behandlingen.
Muskeltesten er biofeedback fra kroppen, tankerne og energien.

Ved hjælp af muskeltesten arbejder vi med menneskets energisystem, den kan være med til at afsløre energi-ubalancer
 Vi anvender forskellige tekniker til at skabe balance, det kan være massagetekniker eller afstresningsteknikker. Når energien flyder frit i kroppen igen, skabes en selvhealings-process .
Kropsafbalancering er en kraftfuld behandlingsform til selvhealing, men den kan også anvendes forebyggende, fordi energisystemet, lang tid før et symptom opstår, kan afsløre den energetiske ubalance, der så kan behandles. På den måde kan kinesiologi bruges til både at forebygge og behandle.

På kurset lære du også, at før al testning af en klient, har der været en forudgående samtale, hvor der er skabt tillid mellem den der tester og den der bliver testet og at der i fællesskab er fundet frem til de områder eller problemer, der skal arbejdes med.

Hvis du overvejer at tage en uddannelse til alternativ behandler, så er det at lære denne brug af muskeltest og hvilken muligheder, der ligger i denne, en ting der markant adskiller sig fra andre alternative behandlingsformer.

Den vil tilføre dig et fantastisk og kraftfuldt værktøj til din palette, et værktøj som i min verden, er uvurderlig og  undværligt i arbejdet som behandler og kinesiolog.

Ønsker du mere viden om muskeltesten eller generelt om kinesiologi uddannelsen, er du velkomme til at ringe på tlf. 25774847 for at få en uforpligtende snak.

Glæder mig til at se dig på mit kommende kursus.

Kinesiologi uddannelsen – et nyt kapitel i dit liv – der rykker !

Går du og drømmer om at skabe dig en ny karriere? – eller bygge videre på den uddannelse du allerede har?
-Eller har du et ønske om at blive alternativ behandler med RAB godkendelse, så skal du vælge en uddannelse til DK-Kinesiolog RAB.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 25774847
-ofte er det lettere at få svar på sine spørgsmål, når man taler sammen direkte.

Passer det dig bedre, er du naturligvis også velkommen til at skrive os en email

moc.l1586212833iamg@1586212833nelok1586212833sigol1586212833oisen1586212833ik1586212833

Vi ser frem til at høre fra dig.